2014-01-30 09:09:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Szórakozni támad kedve

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szórakozni támad kedve, s ha a baráti társasággal töltve az estéjét még arra is figyel, hogy ne nézzen túl mélyen a pohár fenekére, akkor még szerelemre is lehet kilátása. Ellenkező esetben viszont egy alapos fejfájás esedékes.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érezheti, hogy a jelenlegi kapcsolata nem egészen az már, mint amire vágyott, vagy amit jelentett önnek a szebb időkben. Azért nem kell mindenről lemondania. Beszélje meg a problémákat a kedvesével! Önnek kell kezdeményeznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Párkapcsolatában meghittségre és szeretettel teli melegségre számíthat a mai napon. Nem is ezen a téren adódnak gondjai. Viszont, ami a munkahelyi problémákat illeti, arra is megoldási javaslattal szolgálhat önnek a kedvese.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha változtatni akar a párkapcsolatán, az csak úgy fog menni, ha magán kezdi. Amíg a kedvesét akarja átformálni, azt fogja tapasztalni, hogy egyre inkább ellenáll önnek. Mihelyt magát formálja, a társa is változni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kemény tempót diktál a munkahelyén. Különösen, ha ön a vezető, a beosztottai rettegik a szavát. Ám, ha meg is becsüli azt, aki kedvére tesz, akkor igazságosnak tartják majd. Lehet, hogy csak egy másik Oroszlán tud a nyomába érni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók állása kedvez a szerelemnek. A Szűz jegyűek úgy érezhetik, hogy imáik, jó kívánságaik végre meghallgatásra leltek. Tapasztalni fogja, hogy ha másoknak is jót kíván, a maga számára is jobban teljesül a jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene folyton mindenféle elfoglaltságokra hivatkozva elutasítania a kedvesét. Az sem járható út, ha adok-kapok rendszerben méri, osztja az ölelést. Ezzel épp, hogy olcsóvá – mert megfizethetővé – teszi a szerelmét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Békéltető tárgyalásokra készül a kedvesével. Amit eddig nem bírtak megoldani, az a konfliktus már elviselhetetlenné vált. Ha tovább szítják, mérgezik a családi fészket, az összedőléssel fenyegethet. Ideje elszívni a békepipát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha bele akar avatkozni a társa életébe, akkor azt úgy kell tennie, olyan rafináltan, hogy az ne is vegye észre a beleszólást. Sugallatokat, javaslatokat adhat: a legjobb módszer, ha a fehér asztalnál, mintegy mellesleg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Többet kellene törődnie a partnerével: vigye el ma este magával színházba, koncertre, vagy legalább valami csendes kis vendéglőbe. Mindketten megérdemelnek egy különleges estét. Különleges folytatással.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha eddig nem talált párra, az azért is lehet, mert túlságosan magasra tette a mércét. Vegye végre észre, hogy ön sem teljesen tökéletes, csak épp a másik ember valahogy másként nem az. De éppen az ellentétek egészíthetik ki jól egymást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megunta már, hogy örökké a háttérbe szorítják, hogy a társasági életben észre sem veszik. Ha ki szeretne bontakozni e téren, akkor a megjelenésén is változtatnia kellene. Nőknél egy új hajszín is nagyon bejöhet. De az is számít, ami a fejében van!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: